top of page
22822-Binnenwerk,-terreinonderhoud-met-de-bosmaaier_Marleen-Annema-Fotografie.jpg
Scherm­afbeelding 2023-04-18 om 09.53.37.png

De Nieuw Wulven werkschuur is de thuisplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die willen werken en groeien in Recreatiebos Nieuw Wulven.

Programma

Ons programma is gericht op werken en groeien in de natuur. De werkschuur is onze veilige thuisbasis. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, wat er in je rugzak zit, of welk stempeltje je hebt. Jij mag er zijn met alles wat je met je meedraagt, vanuit de basis van eigen verantwoordelijkheid en respect voor elkaar. Elke dag werken we in het groen om het Recreatiebos Nieuw Wulven nog mooier te maken. Door de dag heen besteden we aandacht aan persoonlijke groei en ontwikkelverlangens. Zo leer je jezelf beter kennen, maar ook onbewust en negatief gedrag om te zetten in kracht en zelfvertrouwen. Met kleine, praktische stappen bouwen we aan jouw nieuwe toekomst.

 

Wij geloven dat het vuur al in jou zit. Met de kracht van een veilige basis, de natuur als medicijn en de juiste brandstof kan het echt tot leven komen.
 

Onze pijlers

1. Op een veilige plek jezelf zijn en jezelf beter leren kennen

 

2. Werken in de natuur van Recreatiebos Nieuw Wulven
 

3. Bouwen en stappen zetten naar jouw nieuwe toekomst


 

Dagschema

 

10.00u - 10.30u: Koffie/thee en dagstart

10.30u - 11.00u: Planning groenwerkzaamheden en spullen verzamelen

11.00u - 12.30u: Werken en groeien in Recreatiebos Nieuw Wulven

12.30u - 13.30u: Lunch

13.30u - 14.00u: Ochtendevaluatie en middagplanning

14.00u - 15.30u: Werken en groeien in Recreatiebos Nieuw Wulven

15.30u - 16.00u: Dagafsluiting


 

Dagprogramma

We beginnen de dag om 10.00 uur in de werkschuur met een lekkere kop koffie of thee. Aan tafel doen we een gezamenlijke incheck om te kijken hoe het met iedereen gaat en wat er leeft in de groep. We pakken de werklijst erbij en maken een plan van de groenwerkzaamheden die we gaan doen om het bos Nieuw Wulven nog mooier te maken. We verzamelen de spullen, trekken onze laarzen aan en duiken met een positieve teamspirit de natuur in. Samen leren, werken en plezier hebben in een veilige omgeving staan elke dag centraal. Rond 12.30 uur keren we terug naar de werkschuur voor een lekkere lunch. We evalueren het ochtendprogramma en kijken wat we nodig hebben voor een geslaagde middag. Daarna trekken we Nieuw Wulven weer in om de groenwerkzaamheden af te ronden. Om 16.00 uur sluiten we de dag samen af en gaan we met een voldaan gevoel weer naar huis.

Hert
bottom of page