top of page
Bos-in-Europa.jpg

Opening
Werkschuur Nieuw Wulven
20 mei 13.00-15.00 uur 

Scherm­afbeelding 2023-04-18 om 09.53.37.png

Voor wie? 

In de werkschuur is er plek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of met een indicatie dagbesteding vanuit de WMO of de WLZ, die door activiteiten uit te voeren in Nieuw-Wulven een bijdrage kunnen leveren aan zowel hun eigen ontwikkeling als  aan de samenleving. Voor de een is het weer de eerste stap naar een volgende baan. Voor de ander is het een plek om gedurende een lange periode deze werkzaamheden uit te voeren. Voor iedereen geldt dat je het liefst vier keer en minimaal twee keer per week een hele dag of dagdeel aanwezig bent.

Mensen die uitgesloten zijn van deelname zijn:

  • Deelnemers die dusdanig beperkt zijn dat de veiligheid van derden niet gegarandeerd kan worden, kunnen door Stichting Natuurlijke Recreatie en de Gemeente niet worden ingezet.

  • Deelnemers die zijn veroordeeld voor een geweldsdelict en/of seksueel grensoverschrijdend gedrag kunnen in geen geval worden geplaatst in het kader van deze overeenkomst.

  • Deelnemers met actuele verslavingsproblematiek. (harddrugs en/of gebruik tijdens het werk van drugs en/of storend gedrag als gevolg van (soft)drugs).

 

We zullen eerst met deelnemers uit werk en inkomen gaan werken en daarna pas met deelnemers uit WMO

Stapel van logboeken
bottom of page